CEL MAI IMPORTANT FESTIVAL DE VINURI DIN ROMÂNIA: RO-WINE | The Wine Festival of Romania

Ziarul BURSA #Comunicate de presă / 19 mai 2016

RO-WINE | The Wine Festival of Romania

60 de producători români şi internaţionali, o selecţie riguroasă de vinuri premium, vinuri din colecţii private, un ambasador de renume. Aceasta este, pe scurt, povestea RO - Wine | The Wine Festival of Romania, cel mai important festival de vinuri din România.

Organizat de Marinela V. Ardelean în parteneriat cu Liviu si Mihai Popescu, co-proprietarii Fratelli Group, RO - Wine | The Wine Festival of Romania se va desfăşura pe parcursul a două zile, 21 şi 22 mai, în Bucureşti, la Fratelli Studios.

Pe parcursul celor două zile de festival vor putea fi degustate vinurile de top a 60 de producători, dintre care 32 autohtoni şi 28 internaţionali. Selecţia producătorilor participanţi la festival este una extrem de riguroasă, participarea făcându-se pe bază de invitaţie. Fiecare producător va putea prezenta un număr maxim de 5 etichete, organizatorii întărind astfel standardul calităţii evenimentului. Producătorilor autohtoni li se vor alătura producători din Italia, Franţa, Bulgaria, Elveţia si Argentina.

"RO-Wine | The Wine Festival of Romania s-a născut din dorinţa de a reuni vinurile româneşti de top, cunoscute în întreaga lume, cu cele de renume internaţional şi de a le aduce mai aproape de consumator. Ne dorim ca acesta să fie primul pas în educaţia consumatorilor, prin expunerea lor la vinuri premiate şi producători de top", declară Marinela Ardelean, specialist în branding şi business development în industria enogastronomică.

Ambasadorul RO-Wine | The Wine Festival of Romania este Helmuth Koecher, fondator şi preşedinte al Merano WineFestival - unul dintre cele mai exclusiviste evenimente de profil din Europa, cu o vechime de peste 20 ani. Helmuth Koecher cunoaşte bine România şi este un susţinător al industriei vinicole din ţara noastră: "Am descoperit România în anii 2000 şi am fost surprins să găsesc vinuri speciale, cu personalitate, caracter şi stil propriu. România trebuie să îşi promoveze propriile soiuri de struguri. Sunt convins că vor avea mare succes pe piaţa internaţională", spune Koecher.

În cadrul festivalului se vor desfăşura numeroase workshop-uri şi degustări care îî vor avea în centrul atenţiei pe producătorii prezenţi.

Accesul la eveniment se va face în baza unui bilet care poate fi achiziţionat de pe www.bilete.ro. Costul unui bilet standard este de 100 de lei, iar costul unui bilet VIP este de 250 de lei şi include acces suplimentar la o selecţie exclusivă de vinuri cu o vechime de peste 10 ani. Biletele de la ambele categorii sunt valabile o zi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

07 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9770
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5425
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9374
Gram de aur (XAU)Gram de aur387.6905

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb